Салон Дебар Маало

ул.: “Орце Николов” 124, Скопје
Т/Ф: (0)2 3226 948
 
Работно време:
 
Пон. – Петок: 09:00 – 20:00
Сабота: 09:00 – 17:00

 Салон "Ѓ. Петров"

ул.: “Ѓорче Петров” 39, Скопје
Т: (0)2 3118 634
 
Работно време:
 
Пон. – Петок: 09:00 – 20:00
Сабота: 09:00 – 17:00

Салон "Пинтија"

Бул.: “Борис Трајковски” 70, Скопје
Т: (0)2 2700 556
info@vardarmebel.mk
 
Работно време:
 
Пон. – Петок: 09:00 – 20:00
Сабота: 09:00 – 17:00

Салон Бит Пазар

Бул.: “Крсте Мисирков” 14, Скопје
Т: (0)2 3227 440
 
Работно време:
 
Пон. – Петок: 09:00 – 18:00
Сабота: 09:00 – 17:00

Контакт

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Контакт


Email:
Наслов:
Порака:

 

Оставете Ваши коментари, сугестии и забелешки на нашата контакт форма. Ќе се обидеме да ви одговориме на вашите забелешки и прашања во најкус можен рок.

Со почит